Promo

Slano pa slatko

Ako ste se pitali ko je autor ovih specijaliteta sa fotografije, kako bi se moglo stići do njih i da li se može ovako nešto naručiti na pravom ste mestu.

Bliži se vreme zimskih čarolija i slavskog raspoloženja uz bogate slavske trpeze. Mnoge zaposlene domaćice neuspevaju da pripreme sve što bi želele za svoje goste jer su pritusnute dnevnim obavezama.

U pomoć svima koji bi voleli da isprobaju vrhunske kulinarske specijalitete stiže novobečejski brend „ Slano pa slatko“. Kao što mu samo ime kaže, sa njima se može jednostavno doći i do slanih ali i slatkih zalogaja. Pored toga što su izuzetno ukusni ovi slani i slatki zalogaji dekorisani su na fantastičan način tako da će ulepšati svaki sto na koji stignu.

U kuhinji novobečejskih kulinara kažu da su zadovoljni dosadašnjim plasmanom svojih proizvoda, a da zbog sve veće potražnje treba na vreme naručiti hranu koju biste voleli da poslužite svojim gostima.

U mirnoj uličici Novog Bečeja porodica Maljugić razvija svoju porodičnu manufakturu sa idejom da će uskoro dobiti priliku da proširi svoju delatnost. Prateći savremene trendove marketinga i promocije svoje proizvode uspešno predstavljaju na društvenim mrežama fejsbuk i instagram, gde možete videti široku paletu proizvoda koji su izašli iz njihovih rerni i sa šporeta.

Radojka Maljugić realizator i idejni tvorac brenda „Slano pa slatko“ kaže da veliku pomoć i podršku u brendiranju ima od zaove Nataše Maljugić, koja joj prenosi nove ideje iz Londona u kome trenutno živi i utkiva ih u porodično poslovanje. Takođe ističe odličnu saradnju sa svekrvom Mirom Maljugić, koja je već poznata na Zrenjaninskom i tržištu kao virtuoz umetničkog ukrašavanja prehrabenih proizvoda.

Ukoliko se odlučite da svoju trpezu obogatite ukusnim đakonijama „ Slano pa slatko“ možete ih kontaktirati putem društvenih mreža fejsbuk i instagram, kao i telefonom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *