IstaknutoTOP STORIESVesti

Enita Behramaj šampionka „Zlatne pesnice“ u Odžacima

Internacionalni kup „Zlatna pesnica“ u borilačkim veštinama 23. oktobra u Odžacima je održan po 13. put. Takmičenje u karate, kungfu vušu i tekvondo disciplinama ove godine okupilo je 34 kluba iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Rusije, a organizatori su bili Sportski borilački klub „Mladost“ i Tekvondo klub „Orao“ iz Odžaka, Srpski kungfu vušu savez i Šotokan karate savez Srbije.

Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine u kungfu vušu sportu opština Novi Bečej imala je dva predstavnika, Klub borilačkih sportova „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja i Sportsko udruženje „2. oktobar“ iz Kumana, čiji takmičari su ovom prilikom zabeležili značajne rezultate. Prema rečima Radenka Tadića, predsednika novobečejskog „Jedinstva“ i generalnog sekretara Srpskog kungfu vušu saveza, najveći uspeh svakako napravila je Enita Behramaj koja je u disciplini lajt sanda osvojila titulu i pehar za najboljeg takmičara turnira, šampiona „Zlatne pesnice“.

Zlatne medalje za „Jedinstvo“ u Odžacima osvojili su i Emilija Tadić, Stefan Kimpanov i Boško Đurić.

Nikola Medić, trener „2. oktobra“ iz Kumana, više je nego zadovoljan uspehom svojih takmičara, kako u Odžacima, tako i na prethodno održanom turniru u Kikindi.

Na takmičenju u Odžacima „2. oktobar“ napravio je sledeće rezultate: Milijana Medić, Teodora Antić, Uroš  Mučalov, Aleksa Marinac i Mia Miladinov osvojili su zlatne medalje, Milica Stojkov, Strahinja Miladinov, Anđela Stojkov i Davor Tot srebrne, dok se Miloš Knežević ovog puta vratio sa bronzanim odličjem.

Preuzeto sa TV Novi Bečej

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *